duminică, 28 februarie 2010

astept raspuns la asta:

ce parere ai despre un tip care isi incepe viata sexuala cu o VIRGINA, are o relatie de mai bine de o juma de an cu ea...si apoi spune ca persoana asta nu l-a marcat.

sunt foarte curioasa...

7 comentarii:

  1. tipii nu prea raman marcati ...
    si daca stau bine sa ma gandesc , nici unele dintre noi , femeile , so why not ?!

    RăspundețiȘtergere
  2. nu e vba ca tipii nu raman... dar totusi...dupa o juma de an..ajungi sa cunosti persoana aia. si sa zici ca fata aia nu te-a marcat deloc e putin cam mult...mult prea mult.
    si in plus...pentru o fata care asteapta destul de mult ( ca timp ) momentul ala..nu e ceva asa...o joaca.
    e o chestie in a fi unul dintre cei....si a fi acela care.
    zic eu.

    RăspundețiȘtergere
  3. pai stai asa..nu l-a marcat dpdv sexual?..pai, daac nu are experienta inca..
    in alta ordine de idei, ce pot sa comentez sa o spun pe aia dreapta : tipul nu a tinut cont ca fata aia voia pe cineva special si care sa o considere speciala, ca doar de aia o asteptat atata-ca nu a aparut persoana potrivita ca atat fizic cat si psihic sa i se daruiasca. nu?

    Ba mai mult, cu siguranta tipul a disimulat ca ar fi ceea ce nu e in fond si acum ca 'premiul' a trecut cu colacii (si nu , nu sunt misandrina, doar realista) - el stiind deja f bine ca altceva nu il atrage la tipa - poate sa isi continue linistit existenta :))

    De fapt nu e comic deloc - nu e nici primul nici ultimul om (femeie sau barbat) care sa profite de cei din jurul lui si care, intr-o relatie de orice tip (desi aia de iubire ar trebui macar un picut tratata altfel) sa isi puna propriul interes cu mult mai sus decat al celorlalti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar cu riscul de a-mi lua cateva "scatoalce" , o sa-mi permit sa te contrazic putin El Zorab :
    1/ nu e obligatoriu ca fata respectiva sa fi vrut pe cineva special
    2/pregatirea fizica sau mentala nu tine neaparat de cealalta persoana , ci tine mai degraba de ceea ce simti in interior .
    Virginitatea e mai mult un asa zis prag psihologic , decat unul fizic
    3/ exista posibilitatea sa fi fost un acord mutual intre cei doi si sa nu se fi dorit vreo implicare sentimentala
    4/ poate ca tipul nu a fost nevoit sa disimuleze


    E o situatie cu o mie de variante posibile , insa daca e prima sau primul , nu inseamna neaparat ca trebuie sa fie vorba si de sentimente .
    Fericite sunt acele cazuri , in care cele doua lucruri sunt simultane.
    Si intr-un fel , poate ca e mai ok sa nu te atasezi de prima/primul , fiindca asta te va ajuta sa treci mai usor peste in momentul in care intervine despartirea .

    RăspundețiȘtergere
  5. cam la fel am interpretat si eu initial, el zorab... mai putin partea cu disimulatul.
    si ideea de 'marcat'...nu era dpdv sexual ci in general.

    RăspundețiȘtergere
  6. Hmm..mai, era o ironie ideea aia cu marcatul dpdv sexual..
    Isys, putea sa fie o legatura de comun acord fara implicatie sentimentala, pot intelege asta. Dar chiar asa era? Daca era asa, sus palaria si ies pe usa afara, am gresit adresa.
    Si nu am zis deloc ca virginitatea ar fi ceva pur fizic, ba mai mult - chiar am intarit ca intervin schimbari psihice in proces.

    Si pregatirea mentala se refera la tine in primul rand..poti sa iubesti f mult pe cel de langa tine dar sa nu te simti pregatit sa iti incepi viata sexuala. Sunt multi factori care pot interveni din exterior..si uneori, in multe iposaze exteriorul iti esti chiar tu insuti :)

    Eu am sarit la concluzii pt ca vedeam ca e o tema intriganta pt cea care a scris-o..or daca era vb de cazul exceptie de care vb tu..nu vad de ce ar mai contraria pe cineva ceva..

    RăspundețiȘtergere
  7. pe mine chiar m-a palit asta. pentru ca n-am inteles si inca nu inteleg. pentru ca stiu sa ma atasez de oameni si mi se pare atat de simplu si de normal.
    poate am fost prea critica, de fapt sigur am fost. si am ranit persoana din cauza asta.
    nu inteleg, vroiam si eu sa mi se explice cum se poate asa ceva. inca nu inteleg. ca nu-l intereseaza atat de mult incat sa imi explice, ca tot trecutul e intr-un nor de ambiguitate...am decis pe moment sa renunt la asta.
    poate va aparea si ocazia.

    RăspundețiȘtergere