sâmbătă, 7 noiembrie 2009

?

tu crezi ca tot ceea ce faci in viata asta ti se intoarce inapoi? adica chiar orice, ca e bine sau e rau. sau e doar o simpla chestie cum ar fi...nu poti intotdeauna sa ai doar bine, fara sa ai si rau?

asta m-ar tenta sa te intreb. pentru ca la asta ma gandesc. cum mi se va intoarce mie inapoi tot ceea ce fac acum. si cum voi ajunge sa ma simt eu fiind pusa in situatia asta. si cum blah blah. si pot sa te intreb? nuj...am impresia ca vei trece peste intrebarea mea, ca imi vei spune ca esti obosit sau ca habar n-ai. gandesc prea mult in comparatie cu tine. pe tine situatiile limita si ultimaturile te fac sa gandesti. atunci cand esti nevoit sa iei o decizie. si raman o balanta pentru ca asta e singurul mod in care stiu sa ma comport. fie ca iti place, fie ca nu. vreau sa stiu, vreau sa mi se demonstreze, vreau sa fiu sigura. si pe langa astea ...vreau sa mi se spuna. ca e alba sau e neagra. risca si raspunde. tot vei ajunge intr-un final sa dai un raspuns. de ce sa amani, eu sa ma supar, sa te ignor. tu sa te superi ca ne chinuim degeaba, sa incerci sa faci ceva, sa spui lucruri pe care in mod normal nu le-ai spune.

si cum creierul e un organ destul de prost...el zice... uite, ma comport urat cu el, uite, il si ignor. uite ca incepe sa se gandeasca, sa imi raspunda la intrebari, sa isi dea seama de lucruri noi care de fapt sunt cam vechi. si atunci...ha ha...te-am prins. eu ma comport urat cu tine, tu imi dai ce vreau. intarire destul de buna...atunci am sa ma comport tot asa de acum incolo... ma simt si eu putin mai prost acolo cateva zile, dar dupaaaa....dupa e alta treaba. dupa asta voi sti ce gandesti si simti. da, clar asta voi face!!! si cine porneste toate astea?

but you make me smile...with different parts of my body.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu