miercuri, 29 iulie 2009

deviez

de ce imi doresc cam tot timpul chestii mari, chestii care cer timp, chestii pe care poate nu le voi avea ...niciodata? ca sa ma tot chinui, si sa incerc, si sa ma straduiesc si sa...esuez. orice esec te aduce mai aproape de tine. nu realizarile, ci esecurile. din esecuri inveti, realizarile te ajuta doar la gadilat de orgoliu. mi-e atat de dor. de ea, de mine. de noi.
vreau inapoi la alte perioade. la perioade in care consideram ca am totul, ca mi-e bine. la perioade in care dormeam bine noapte. nu visam cele mai mari tampenii. macar in jumatate de vis s-a intamplat exact ce vroiam eu. si cat de real a putut fi. exact tu...ai fost exact tu doar ca asa cum te-am vrut eu. nu imi place sa pornesc de la ideea ca vreau sa schimb pe cineva. iti place si gata, nu-ti place treci mai departe. dar...

ma-nerveaza lasitatea. ai ceva de spus, o spui si suporti consecintele. nu pui pe altcineva sa faca treburile murdare in locul tau, nu te eschivezi si nu lasi lumea in ceata aiurea. pentru ce? roata asa se va invarti... si nu e chiar placut.

iar vulnerabila. de fapt...cand n-am fost? nu-i nimic, trecem peste toate. fara a discuta, fara a ne bate capul. ne mintim in continuare ca totul e ok, afisam un zambet fals si ne ''bucuram'' cand de fapt ar trebui sa plangem. si de ce? e muuuuult mai usor.
how beautiful.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu