miercuri, 27 ianuarie 2010

vechea strada

iubirea neintretinuta se pierde. asta vad, dar oare asa o fi?
sau doar iubirea aia care are nevoie constant de motiv se pierde atunci cand motivul...se pierde? si ce faci atunci cand ti-am spus clar ca e gata? spui ca astepti si 30 de ani. niciodata nu va mai fi la fel...nu mai sunt asa.

si m-ar durea sa stiu ca ai trecut mai departe. cred ca de fiecare data pana acu m-a durut intr-o oarecare masura sa vad ca ei au trecut mai departe. o fi vorba de orgoliu, sau pur si simplu doare sa vezi cat de putin importanta ai fost?

relatiile mele nu sunt cele care ma definesc in cea mai mare masura. e dovada de prostie sa stai atunci cand esti sigur ca locul tau nu mai e acolo. e o prostie sa te agati de ce a fost acu 2 ani. zi mersi ca s-a intamplat si treci si pe alte strazi. iti da un sentiment de liniste atunci cand nu rupi totul, cand lasi o portita deschisa...un...poate candva situatia din prezent se va schimba si vom ajunge din nou mai apropiati. dar nu-l ajuta pe el.

inca mai ai o influenta mare asupra mea...cred ca ceva din tine a ramas tot timpul acolo unde s-a infipt acum mult timp. si ma mai gandesc la tine. si in continuare ma dezamagesti. si ma enervez si ma doare cand vad ca nu profiti cat poti de mult de perioada asta, de ce iti ofera anii astia. e alegerea ta. poate e alegerea corecta pentru tine. doar anii vor putea spune asta.

nu poti afla ce e dupa curba daca nu mergi inspre directia aia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu