duminică, 28 iunie 2009

de cee????

sexul tine de psihic, de mental. oricat vreau sa afirm contrariul. sexul e inteles gresit. nu e doar ceva fizic. cel putin pentru mine nu poate fi. nu pot sa o iau ca pe ceva ce e, ceva ce eu nu imi doresc. iese foarte aiurea. si da, no sex is better than bad sex. oare de unde porneste frigiditatea? posibil dintr-un act ratat. dupa cum spunea el, frigiditatea apare in urma trecerii prin mai multe paturi, aka mai multi parteneri. nu zau? chiar asa o fi? sa experimentezi mai multe, sa alegi si bine si culmea...sa suferi de frigiditate. cam dubasha treaba. oare mai primesc o macaroana? posibil sa nu.
asa. de ce considera persoanele virgine ca ele de fapt stiu ce e sexul? de unde sa ai habar ce gust are ciocolata cand nu ai mancat niciodata asa ceva? si atatea mituri, si atatea aberatii. asta arata cat de putin stiu oamenii de fapt. si cum poti spune ca nu iti place ceva ce n-ai incercat? nu ai cum!!!! pentru ca nu ai.
si mai am o problema. am ceva impotriva orgasmelor la virgine. adik...virginitatea inseamna doar o bucatica de carne? adica astea merg de multe ori impreuna. de ce ar fi normal ca o virgina sa traiasca orgasme? lasa frate, ajungi tu si acolo. candva.
azi sunt iar critica. si maine plec. abia astept. poate voi putea indrepta discutia unde vreau eu, sa nu fie nimic neplacut pt mine. pentru caaaaa....stiu prea multe. poate ma si dau de gol. dar va fi interesant. nu ma bag mai adanc de atat.
o seara interesanta sa aveti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu