vineri, 15 mai 2009

amorsaj

sunt foarte amorsata in momentul asta. om inteligent sau poate doar o conversatie inteligenta. cat de bine e sa te puna cineva cu adevarat pe ganduri, sa te conteste sau sa incerci tu sa ii arati ca de fapt nu a luat in calcul anumiti factori. si cat de prins poti fi intr-o conversatie, cate argumente poti gasi pentru a-ti sustine punctele de vedere. oamenii astia scot atatea din tine, tocmai pentru ca tu incerci sa ajungi acolo unde te vezi cu ideea ta, sa primesti feedback si sa dai cat incape.

oameni carora nu le e frica sa impartaseasca cu tine experientele lor. pentru ca sunt doar experiente, nu e ceva in termeni de bun-rau. bun-rau sunt termeni subiectivi. si sunt oamenii aia pe care ii observi in momentul in care au intrat intr-o camera plina. pentru ca asa e, sunt oameni care merita sa fie observati no matter what. si incepi sa le intuiesti miscarile, si iti place cand te privesc in ochi desi te expui. si le place atunci cand incepi sa spui ceva important pentru tine, se prind si vor amanunte. si ma simt bine in preajma lor, stiu ca pot sa spun ceva orice subiect ar aborda. oamenii astia te pot face sa te simti mic sau din contra, te pot ajuta sa vezi cat de sus poti ajunge si chiar sa iti conturezi ideile.

orgoliul e cel fara de care in lume nu ar mai exista notiunile de bine-rau. posibil, probabil ca da sau ca nu. ideea e ca...toti am fost orgoliosi pe parcurs. ideea e ca toti ne-am dat seama ca suntem orgoliosi. si am ras impreuna de orgoliul nostru. ma critici? ba deloc! incerc doar sa inteleg de ce anume gandesti asa cum spui ca gandesti.

si e un amorsaj pe care il duci cu tine un timp mai indelungat. daca mai prinzi un om destept va sti si va profita de faptul ca tu esti deja amorsat. poate va scoate de la tine ceva ce isi dorea de mult timp sau pur si simplu vei ajunge spre alt nivel.

ziua asta mi-e compromisa, raman in atitudinea asta contemplativa si care cauta raspunsuri. haide te rog kid, profita de pe urma mea, nu ma lasa sa imi revin!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu